Göteborg, Sverige
+46730910888
info@jonaslarsson.info

Seach Engine Optimization made easy är live på Udemy

SEO-utbildningar Online och IRL

Seach Engine Optimization made easy är live på Udemy

De senaste 6-7 åren har jag som en stor del i mitt jobb som SEO-konsult jobbat med utbildnignar för företag och organisationer. Det har varit väldigt populärt bland kunderna och många gånger har en utbildning blivit till 8 sessioner med olika avdelningar på företaget. Jag har under lång tid tänkt att jag borde ta dessa kunskaper och flytta de online så att jag inte måste vara närvarande vid varje utlärningstillfälle. Nu finns min första SEO-kurs Search Engine Optimization made easy live på Udemy.com – en av världens största plattformar för utlärning. Med denna länk får du early access-priset 15,99 euro.

Kursen innehåller totalt cirka 3 timmar videomaterial och nedladdningsbara resurser som hör till detta. Det är inte en plattformsberoende kurs – alltså den är oberoende av om du har en webbplats idag eller inte, och oberoende av om du använder wordpress eller en annan plattform. Jag kommer troligen släppa en annan kurs med inriktning på WordPress senare under 2019 för att ge mer specifik utlärning för alla som använder WordPress som plattform.

Att skapa innehåll för Udemy har varit väldigt givande. Det tar ganska lång tid men är samtidigt väldigt roligt – så det är verkligen något jag kommer att fortsätta fokusera på inom olika områden som jag har kunskaper värda att dela med mig av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *