Göteborg, Sverige
+46730910888
info@jonaslarsson.info

SEO-kurs för företag

Utöka din och dina medarbetares kompetens med en av mina populära kurser i sökmotoroptimering! 

Created with Sketch.
EN HALVDAGS UTBILDNING BARA FÖR ER ORGANISATION

Mina livekurser ger dig en halvdags utbildning helt fokuserad på er verksamhet och er/era webbplatser. 

UPP TILL 10 PERSONER

För att kunna öka kompetensen hos så stor del av teamet som möjligt kan upp till 10 personer vara med på kursen. Så ta med en extra kollega som kan ha nytta av kunskapen.

HÖJ KUNSKAPSNIVÅN

Under mina 10 år inom sökmotoroptimering har en av de effektivaste metoderna för att bli bättre på SEO alltid varit att höja den allmänna kunskapsnivån i organisationen.

SÖKMOTOROPTIMERING FÖR ATT FÅ TRAFIK FRÅN GOOGLE SOM ÄR KOSTNADSEFFEKTIV MARKNADSFÖRING

HÖJ KUNSKAPSNIVÅN OM SÖKMOTOROPTIMERING I DIN ORGANISATION MED EN UTBILDNING I SEO

För att kunna jobba effektivt med sökmotoroptimering behöver ni kunskap. Med rätt kunskap kan ni börja göra förändringar och uppdateringar själva och testa er fram med vad som funkar bäst vilket är nyckeln till att lyckas. 
Ingen vet exakt hur Googles algoritmer fungerar men med en grundläggande förståelse för den kan ni själv ta action till att förbättra er.

Vad innehåller en SEO-kurs?

Efter 6-7 år av regelbundna kurser för företag och organisationer har jag kommit fram till en bra struktur för material som de allra flesta företag verkligen brukar ha behov av. Följande delar är det som vi under kurserna fokuserar på:

TEKNIK

Teknisk SEO kan låta väldigt avancerat men egentligen handlar det mest om att undvika att göra små misstag som kan ge stor negativ effekt. Vi går igenom vilka de vanligaste missarna är. 

STRUKTUR

För att kunna skapa en sökmotoroptimerad webbplats behöver den ha en bra struktur. Vi går igenom vad som krävs och du har möjlighet att bygga din egen struktur allteftersom. 

INNEHÅLL

En sökmotoroptimerad webbplats behöver innehåll som dels är av hög kvalitét – men också innehåll som visar att webbplatsen handlar om det den faktiskt handlar om. Vi hittar de ord som är mest intressanta och tittar mer på var dessa ska placeras. 

LÄNKAR

En stor del av sökmotoroptimering handlar också om länkar. Det är viktigt att ha länkar till sin webbplats av hög kvalitét. Vi tittar på hur nuläget ser ut och hur du kan förbättra din webbplats när det kommer till länkar .

Vad andra säger

Hundratals studenter har tagit mina kurser online och live. Här är några omdömen.

Jag lärde mig verkligen grunderna i SEO efter denna utbildning och kände mig trygg i att praktiskt applicera kunskaperna direkt efteråt.
Kan varmt rekommendera denna kurs som både var roligt, intressant, lärorik och mycket pedagogisk.

Robert Gratzl Daremyr

Gothia Towers, Göteborg

Tydliga förklaringar med språk som inte bygger på branchslang. Bra tempo och tydlig presentation för att förklara poänger. Jag började med noll SEO-kunskap men känner mig nu redo att börja analysera min webbplats för att förbättra den. Väldigt bra kurs som jag verkligen rekommenderar!

Katy McGrory

Webredaktör

Ger många bra tips som jag inte hört innan. Gillar verkligen kursen med många exempel på hur man bör tänka och jobba med webbplatser!

Joakim Josefsson

Webredaktör, Göteborg

Priser:


Jag har ett pris för enstaka kurs och ett för om man bokar fler samtidigt. 
Jag vill att mina kurser ska vara tillgängliga för alla. Är ni ett mindre företag eller organisation som jobbar för något bra? Tveka inte att höra av er med er ungefärliga budget så ser vi hur vi kan lösa det!

Single

20 000 kr

exkl. moms

  • 4h kurs för upp till 10 deltagare
  • Material anpassat för er
  • Reskostnad och restid
  • Access till onlinekurs för deltagare
Beställ
Multi

15 000 kr / st

exkl. moms vid 2 eller fler tillfällen

  • 4h kurs för upp till 10 deltagare / tillfälle
  • Material anpassat för er
  • Reskostnad och restid
  • Access till onlinekurs för deltagare
Beställ

Gå en av mina kurser idag!

Kontakta / Boka Mig

Boka din SEO-kurs med formuläret nedan eller använd det för att kontakta mig om du har frågor. Kontaktuppgifter finns även i sidhuvudet.